Du er landet på Gulvspartel.dk, det helt rigtige sted at finde Dyrup spartel. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dyrup spartel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dyrup Medium Spartel

  • Dagens pris: 210,- kr.
  • Fundet hos BNFarver.dk
  • Mærke: Dyrup

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos BNFarver.dk.

Her kan “Dyrup Medium Spartel” fås til 210,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dyrup medium spartel anvendes indendørs til ud- og bredspartling af vægge og lofter som beton, letbeton, puds og gipsplader m.m. i tørre rum. Produktet opfylder kravene til anvendelse i forbindelse med gipspladesamlinger, hvor der anvendes papirremser….

Se hos BNFarver.dk ❯❯

2: Dyrup Fugtbremsende Spartel

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Dyrup Fugtbremsende Spartel til kun 395,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dyrup spartel fugtbremsende er en hvid cementbaseret spartel der er særlig velegnet til spartling af let fugtuge vægge i kælderen eller lignende.
Massen kan påføres på en lagtykkelse på op til 5 mm. Dyrup spartel fugtbremsende er en del af dyrup kælder sy…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Dyrup Grov Spartel

  • Dagens pris: 210,- kr.
  • Fundet hos BNFarver.dk
  • Mærke: Dyrup

Sidste produkt på vores liste er Dyrup Grov Spartel som vi har fundet til 210,- hos BNFarver.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dyrup Grov Spartel er ideel til større reparationer.
Anvendes indendørs  til ud- og bredspartling af vægge og lofter af beton, letbeton, puds, gipsplader m.m. i tørre rum. Den har en ekstra god fylde og synker minimalt.
Den er let at påføre og slibe o…

Se hos BNFarver.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dyrup spartel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dyrup spartel:

Dyreste Dyrup Spartel på listen er Dyrup Fugtbremsende Spartel fra Davidsenshop.dk med en pris på 395.00. Billigste udvalgte Spartel er Dyrup Medium Spartel som du kan købe for 210.00 hos BNFarver.dk. Forskellen på de to priser er 185 kr. – de 3 Dyrup Spartel vi har fundet koster i gennemsnit 271.67 kr.
Ovenstående Dyrup Spartel data og priser er hentet fra 3 butikker (BNFarver.dk, Davidsenshop.dk, Homeshop.dk). Alle Dyrup Spartel tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spartel guides:

Fandt du ikke det rigtige Spartel blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spartel: