LIP Gulvspartel

LIP er en danskejet virksomhed, der har specialiseret sig indenfor forskellige former for fliseklæber og fugemasser, og som er særlig kendt for LIP gulvspartel. Hos Gulvspartel.dk har vi samlet et bredt udvalg af produkter fra LIP gulvspartel, så du let finder præcis den type spartelmasse, der passer til din næste spartelopgave. Klik på de enkelte produkter for at læse mere, og bestille dem online til den billigste pris!

Lip gulvspartel Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Lip gulvspartel. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der automatisk kravler adskillige gode online forhandlere fra Danmark igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Gulvspartel.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.

[pto]

Det var alle de LIP gulvspartel vores robot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Gulvspartel.dk igen i næste uge. Vi opdaterer tilbud hver nat, så kig i næste uge og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne familie og venner om Gulvspartel.dk - det bliver vi rigtig glade for.

Hurtigtørrende spartelmasse

I mange byggerier er gulvspartlens tørretid en vigtig faktor for, hvornår byggeriets andre processer kan genoptages. Når gulvet er nyspartlet, kan det ikke betrædes, og derfor gælder det om, at vælge en spartelmasse, der hurtigt hærder op, så de øvrige håndværkere ikke forsinkes mere end nødvendigt.

LIP gulvspartel har en meget hurtig tørretid. Alt efter hvilket produkt du anvender, er der en tørretid helt ned til 45-60 minutter, hvorefter der kan gås på gulvet. Nogle spartelmasser kræver dog 2-3 timer før gulvene må betrædes. Denne korte tørretid gør det muligt at spartle gulvet i et rum, og meget kort tid efter kan f.eks. malere komme til med tapetafdamper, spartelmasse og malerulle.

Det er dog vigtigt, at spartelmassen får tid til at hærde færdig, inden der lægges anden gulvbelægning ovenpå. Fliser og klinker kan normalt lægges efter ca. 2-3 timer, mens tætte gulvbelægninger som f.eks. vinyl og linoleum kan lægges allerede efter 12 – 24 timer, afhængig af produktvalg.

LIP gulvspartel – Hvilken spartelmasse skal du vælge?

LIP har flere forskellige typer spartelmasse. Det er vigtigt, at du vælger den spartelmasse, der passer bedst til opgaven, og som sikrer det bedste grundlag at arbejde videre på.

Her er der særligt 3 ting, du skal være opmærksom på, når du køber gulvspartel:

  • Hvor tykt et spartellag, har du brug for?
  • Indendørs eller udendørs anvendelse?
  • Hvilket underlag skal du spartle på?

Tykkelsen på spartellaget har betydning for valget af gulvspartel. Ved meget tynde spartellag skal du vælge en spartelmasse, der er særligt egnet til formålet, og som kan trækkes ud i lag på helt ned til 1 mm. Hvis gulvet kræver tykke spartellag, har LIP produkter, der kan bruges i tykkelser på op til 10 mm eller mere i samme arbejdsgang.

De fleste LIP produkter er beregnet til indendørs brug, men LIP har enkelte spartelmasser, der kan benyttes udendørs. Produkter til indendørs anvendelse kan ikke tåle høj fugtighed, og vil derfor ikke kunne bruges udendørs.

Du kan næsten spartle på alle typer underlag. Det vigtigste er, at underlaget er stabilt, fri for snavs og fedt, og at du vælger en spartelmasse, der er beregnet til det pågældende undergulv. Stærkt sugende underlag som f.eks. beton skal primes med LIP primer, inden du spartler. Primeren sikrer en god vedhæftning til underlaget.

Efter endt spartling kan gulvet males med gulvmaling, eller du kan lægge trægulve eller gulve af laminat som vist på Byggeexpert.dk. Det er også muligt af lægge vinyl, kork, linoleum og tæpper direkte ovenpå den spartlede overflade.

Beregn den rigtige mængde

Når du skal spartle, er det vigtigt, at du får bestilt den rigtige mænge spartelmasse. Hvis du bestiller for lidt, går arbejdet i stå, og hvis du bestiller for meget, står du tilbage med ekstra poser gulvspartel.

Når du har fundet det produkt, der egner sig bedst til din spartelopgave, skal du beregne forbruget. På posen kan du se, hvor meget spartelmasse der skal bruges til at spartle 1 kvadratmeter i et lag på 1 mm i tykkelsen.

Det kan være svært for det utrænede øje at se præcis hvor mange millimeter, der skal spartles på et gulv. Du kender dog den færdige gulvhøjde, og derfra må du regne tilbage, indtil du har det antal millimeter, der skal lægges på. Herfra kan du let beregne, hvor mange poser med gulvspartel, du skal købe.

Ved meget skæve gulve er det sværere at beregne forbruget. Her må du gå ud fra en gennemsnitstykkelse på spartellaget, og bestille ud fra det.

Som udgangspunkt ”sætter” spartelmassen sig ikke under tørring, som f.eks. spartelmasser til vægge og lofter, hvilket gør det væsentligt lettere at beregne forbruget.

Kan du selv spartle gulvet?

Mange gulvbelægninger som f.eks. træ- og laminatgulve, stiller store krav til undergulvets planhed. Når du spartler gulv, skal det færdige resultat derfor ende med at være helt glat og jævnt.

Med moderne spartelmasser fra LIP, er det blevet væsentligt lettere at opnå gode resultater. Flere produkter er selvnivellerende, hvilket betyder, at spartelmassen selv hjælper til med at flyde ud og blive jævn og glat. Du får derfor en stor hjælp med på vejen, hvis du selv vil kaste dig ud i spartelarbejdet.

Ved at følge LIPs vejledninger kan de fleste med en smule håndværksmæssig snilde sagtens spartle gulv med et perfekt resultat. Husk blot, at der er krav til undergulvets beskaffenhed, og at det skal være både stabilt, rent og tørt, inden du starter på spartelarbejdet.

Hvis du er i tvivl om fremgangsmåden, så tjek altid vejledningen på posen eller på LIPs hjemmeside.

Find din LIP gulvspartel hos Gulvspartel.dk

Hos Gulvspartel.dk har vi samlet et bredt udvalg af de mest populære LIP gulvspartelmasser. Hvis du selv skal spartle gulve, finder du spartelmasse der kan bruges på beton, pudslag, klinker og træbaserede underlag.

Vi har gjort det let for dig at finde den helt rigtige spartelmasse blandt det store udvalg, vi har valgt at præsentere på siden.

Rul op og klik ind på de enkelte produkter for at gå direkte til forhandleren, hvor du kan bestille spartelmassen online. Ved online bestilling slipper du for slæbet i byggemarkedet, og du kan komme i gang med spartelarbejdet inden for nogle få dage.

Menu
Top