Bedste Skalflex Gulvspartel - se top 2

blandt 2 gulvspartler
Skalflex Gulvspartel Industri     20kg

Fundet hos Homeshop.dk

Skalflex Gulvspartel Industri 20kg

411,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Cementbaseret gulvspartel
 • Selvnivellerende og hurtighærdende
 • Høj slidstyrke og tåler tung industri
 • Velegnet som toplag i produktions- og lagerlokaler
 • Betrædes efter 1-2 timer ved +20°C

Længere beskrivelse af Skalflex Gulvspartel Industri 20kg:

Skalflex Gulvspartel Industri 20kg er en cementbaseret gulvspartel, der er specielt designet til at oprette og reparere indendørs betongulve. Denne gulvspartel er selvnivellerende og hurtighærdende med en lagtykkelse på 5-10 mm. Den har en høj slidstyrke og en slidstærk overflade, der tåler tung industri.

Skalflex Gulvspartel Industri har en volumenstabil og pumpbar konsistens, og den hæfter på rengjorte betonunderlag. Den kan også bruges som færdig gulvoverflade uden yderligere støvbinding. Denne gulvspartel er velegnet som toplag i industrien, produktions- og lagerlokaler, hvor der stilles store krav til planhed og slidstyrke.

Skalflex Gulvspartel Industri er kun til indendørs brug og skal på vedvarende vandbelastede områder være påført en MK-godkendt vandtætningsmembran. Før påføring af gulvspartlen skal underlaget være velegnet, fast og rengjort for løstsiddende partikler, cementslam, støv eller anden forurening, som kan forhindre tilstrækkelig vedhæftning til underlaget.

For at opnå det bedste resultat skal det rengjorte underlag grundes med Skalflex Gulvprimer fortyndet med vand i forholdet 1:3. Gulvprimeren påføres i et tyndt, jævnt og dækkende lag, der ikke må danne primersøer. Gulvvarmen skal være slukket, og gulvet skal være afkølet i arbejdsperioden og minimum 14 dage efter påføring.

Hvis der er behov for større lagtykkelse, skal underlaget forfyldes/oprettes med Skalflex Gulvspartel Extra, og der skal primes mellem lagene med Skalflex Gulvprimer opblandet med vand 1:3.

For at opblande Skalflex Gulvspartel Industri skal du bruge ca. 4,0 liter rent, koldt vand pr. 20 kg tørpulver. Det anbefales, at ¾ af vandmængden først hældes i balje/blandekar. Derefter tilsættes tørpulveret, og der blandes grundigt, mens den resterende vandmængde gradvis tilsættes. Der skal blandes med en hurtiggående blander, indtil konsistensen er homogen og letflydende. Ved større arbejder kan der med fordel anvendes en blandingspumpe.

Skalflex Gulvspartel Industri skal hældes eller pumpes ud på gulvfladen og udlægges i én arbejdsgang i en lagtykkelse på 5-10 mm. Gulvspartlen skal fordeles inden max. 10-15 minutter med afstandsspartel, svuppestang, stålbræt, pigrulle eller lignende til fuldstændig planhed. Ved udlægning af flere lag gulvspartel skal der altid primes mellem lagene. Anvend Skalflex Gulvprimer opblandet med vand i forholdet 1:3 (primer/vand).

Under normale forhold ved +20°C kan Skalflex Gulvspartel betrædes efter 1-2 timer og klare tung trafik efter 1-3 døgn. Fuldt hærdet efter 28 døgn.

Skalflex Gulvspartel Industri må ikke anvendes udendørs og tåler ikke frost under udstøbning og i hærdeperioden. Nystøbt gulvspartel skal beskyttes mod for hurtig udtørring. Nedkølede omgivelser og nedkølede produkter vil nedsætte flydeevnen og hærdningsegenskaber.

Skalflex Gulvspartel Industri er en pålidelig og slidstærk

Se hos billigste forhandler

Skalflex Gulvspartel Extra     20kg

Fundet hos Homeshop.dk

Skalflex Gulvspartel Extra 20kg

359,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Cementbaseret flydespartel
 • Velegnet til støbte gulve
 • Hurtigudtørrende og hurtighærdende
 • Kan bruges som under- eller færdiggulv
 • Slagfast og holdbar overflade

Længere beskrivelse af Skalflex Gulvspartel Extra 20kg:

Skalflex Gulvspartel Extra 20kg er en cementbaseret flydespartel, der er specielt designet til at oprette og reparere støbte gulve indendørs. Denne gulvspartel er forstærket, hurtigudtørrende og hurtighærdende, hvilket gør den ideel til hurtige renoveringsprojekter.

Efter påføring af Skalflex Gulvforsegler eller egnet gulvmaling, har Skalflex Gulvspartel Extra en hård, slagfast overflade, der kan stå som en færdig gulvoverflade. Den kan også bruges som undergulv, der er velegnet til gulvbelægning som tæpper, vinyl, linoleum, trægulve og fliser. Den kan ligeledes anvendes som færdig gulvoverflade i kontorer, institutioner, lagerlokaler og andre lettere belastede erhvervslokaler.

Skalflex Gulvspartel Extra hæfter på alle faste, rengjorte mineralske underlag indendørs, og den er velegnet til gulve med nedstøbt gulvvarme. Hvis den bruges på vedvarende vandbelastede områder, skal den påføres en MK/ETAG 022-godkendt vandtætningsmembran.

For at sikre optimal vedhæftning skal underlaget være velegnet, fast og rengjort for løstsiddende partikler, cementslam, støv eller anden forurening, der kan forhindre tilstrækkelig vedhæftning til underlaget. Gulvvarmen skal slukkes, og gulvet skal være afkølet i arbejdsperioden og mindst 14 dage efter udlægning. Det rengjorte underlag grundes 1 til 2 gange med Skalflex Gulvprimer fortyndet med vand i forholdet 1:3 (primer/vand).

Skalflex Gulvspartel Extra opblandes med 3,7-3,9 liter rent, koldt vand pr. 20 kg tørpulver. Tilsæt først ¾ af vandmængden i balje/blandekar. Derefter tilsættes tørpulveret, og der blandes grundigt, mens den resterende vandmængde gradvis tilsættes. Der blandes, til der opnås en homogen og letflydende konsistens. Ved større arbejder kan der med fordel anvendes en blandingspumpe.

Gulvspartlen udlægges på den fugtige grunder i én arbejdsgang. Der fordeles og afrettes med afstandsspartel, stålbræt eller lign. i en lagtykkelse på 2-50 mm. Små luftbobler kan fjernes med pigrulle. Ved udlægning af flere lag gulvspartel skal der altid mellemprimes. Anvend Skalflex Gulvprimer opblandet med vand i forholdet 1:3 (primer/vand).

Det skal bemærkes, at lavere temperaturer vil forlænge, og højere temperaturer vil afkorte åbnings- og hærdetiden. Skalflex Gulvspartel Extra tåler ikke frost under afbinding eller hærdning. Det er ikke velegnet som færdig gulvoverflade i lokaler med fødevarehåndtering, og for stor vandtilsætning vil svække styrken på overfladen. Produktet kan ikke tilsættes additiver.

Samlet set er Skalflex Gulvspartel Extra 20kg en pålidelig og holdbar løsning til at oprette og reparere støbte gulve indendørs. Med dens hurtige tørring og hærdningstid er den ideel til hurtige renoveringsprojekter, og dens slagfaste overflade sikrer, at den kan bruges som en færdig gulvoverflade eller som undergulv.

Se hos billigste forhandler


5 gode grunde til at købe Skalflex gulvspartel på nettet

Har du et gulv i hjemmet, der godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så kan det være, at du skal købe Skalflex gulvspartel på nettet. Der er mange gode grunde til, at dette er et klogt valg, når man skal have nyt gulv. I denne artikel vil du blive præsenteret for 5 gode grunde til at vælge at købe Skalflex gulvspartel på nettet, når du skal have nyt gulv.

1) God til at jævne ujævnt gulv

Hvis du har et ujævnt gulv, så kan det være rigtig irriterende. Det er en af de ting, man ikke kan ignorere, når man først har lagt mærke til det. Det kan være, det er noget, som har irriteret dig i mange år, og som du endelig vil gøre noget vil. Dette kan du med fordel gøre med Skalflex gulvspartel.

Dette er noget pulver, som man blander sammen med vand og hælder ud på et afklædt gulv, der først har fået en tur med grunder. Du skal naturligvis også vente, til grunderen er tør, før du hælder blandingen på. Skalflex gulvspartel bruges nemlig blandt andet til at gøre ujævne gulve lige, og det er noget, du også kan benytte dig af.

Når massen er hældt ud på jorden, så fordeler du massen med f.eks. et stålbræt, en amerikaner eller noget andet værktøj, der kan bruges til formålet.

2) Du får et solidt gulv

Hvis du gerne vil have et gulv, der kan holde til lidt af hvert, så kan du med fordel vælge at købe Skalflex gulvspartel på nettet. Når du bruger dette produkt, så får du nemlig et utroligt slidstærkt gulv, som man med fordel kan lægge et andet gulv oven på. Det er nemlig sådan med Skalflex gulvspartel, at det er en slags grunder, man putter på gulvet for at give sig selv et bedre underlag. Man kan selv fordele Skalflex gulvspartel på gulvet med forskellige redskaber.

Du kan bare vælge det redskab, som du bedst kan lide. Det er ikke særlig svært at fordele massen, selvom det umiddelbart kan virke sådan. Det kan godt være, at det kræver lidt øvelse, men du skal helt sikkert nok få det til at fungere, så du ender med et flot resultat. Det er faktisk også meget sjovt at gøre, så måske det ligefrem er noget, du kan se frem til.

3) Få huset til at fremstå yngre

Gulvet er en stor del af et hjem, fordi det optager så stor en overflade. Det er altså derfor klart, at man kan ændre et hjem rigtigt meget, hvis bare man ændrer på gulvet. Man kan faktisk godt gå så vidt at sige, at man tager 10 år fra huset, hvis man vælger at få nye gulve.

Det kan være, at du er flyttet ind i et hus og aldrig har gjort noget ved gulvene. Det er også fint nok, for sådan er der jo mange, der vælger at gøre. Men har du nogensinde tænkt over, om du lever med dit drømmegulv? Det kan være, der er noget gulv, du virkelig gerne vil have, men som du bare næsten ikke har tænkt på. Du kan jo lige prøve at overveje, om det kunne være noget med et nyt gulv.

4) Du kan gøre det selv

En anden god grund til at vælge at Skalflex gulvspartel på nettet er, at du helt sikkert selv kan finde ud af at påføre det. Det kan som sagt godt kræve lidt øvelse, men det kan også være meget sjovt. Du kan nemt finde en guide på YouTube, som du kan følge, hvis du er meget i tvivl, når du skal i gang.

Det handler dog bare om, at du først sørger for at grunde, bagefter blander massen og så påfører det i et lige lag. Når du laver dit gulv på denne måde, så er det vigtigt, at du sørger for at gøre det hele på én arbejdsdag. Det er klart det, der giver det bedste resultat. Det kan altså godt være, at det er noget, du skal bruge din fridag på. Til gengæld kommer du til at have fantastisk gulv efterfølgende!

5) Få huset til at stige i værdi

Det er klart, at man får sit hus til at stige i værdi, når man gør noget, der gør det mere værdifuldt, som f.eks. at lægge nye gulve i huset. Hvis du tænker, at du en dag skal sælge dit hus videre, så kan du altså få den til at stige i pris ved at lægge nye gulve. Det kan faktisk også være en god idé, selvom du ikke skal være fra huset.

Når du lægger nyt gulv, så forlænger du nemlig dit hus’ levetid, og det er jo noget, der kommer dig og din familie til gode. Som du kan se, er der altså mange gode grunde til at købe Skalflex gulvspartel på nettet, når man skal have nyt gulv.

Ofte stillede Skalflex Gulvspartel-spørgsmål

Hvad er forskellen på selvudjævnende Skalflex gulvspartel og traditionel gulvspartel fra Skalflex?

Selvudjævnende Skalflex gulvspartel og traditionel gulvspartel fra Skalflex adskiller sig primært i deres konsistens og anvendelse.

Traditionel gulvspartel er en mere fast og stiv masse, der kræver manuel spartling og justering for at opnå en jævn overflade. Denne type gulvspartel er ideel til mindre områder og mindre niveauforskelle på gulvet.

Selvudjævnende gulvspartel fra Skalflex er derimod en mere flydende masse, der automatisk udligner sig selv og skaber en helt jævn overflade, når den hældes ud på gulvet. Denne type gulvspartel er ideel til større områder og større niveauforskelle på gulvet, da den sikrer en mere ensartet overflade og reducerer spildt tid og materiale.

Selvudjævnende gulvspartel fra Skalflex er også mere modstandsdygtig over for revner og spændinger, og den tørrer hurtigt og stærkt nok til at kunne tåle belastning efter blot et par timer.

I sidste ende er valget mellem selvudjævnende Skalflex gulvspartel og traditionel gulvspartel fra Skalflex afhængig af omfanget af arbejdet og gulvets tilstand. Hvis du har brug for at udligne et større område eller niveauforskelle på gulvet, kan selvudjævnende gulvspartel fra Skalflex være det bedste valg. Hvis du kun har brug for at udfylde mindre huller og ujævnheder på gulvet, kan traditionel gulvspartel fra Skalflex være tilstrækkelig.

Hvordan forbereder jeg mit gulv inden påføring af Skalflex gulvspartel?

Før du påfører Skalflex gulvspartel på dit gulv, er det vigtigt at forberede overfladen grundigt. Først og fremmest skal du sørge for, at gulvet er rent og fri for støv, snavs og eventuelle rester af tidligere belægninger. Dette kan gøres ved at støvsuge eller feje gulvet grundigt, og eventuelt vaske det med en mild sæbeopløsning.

Når gulvet er rent, skal du sørge for at udbedre eventuelle huller eller revner i underlaget. Disse kan fyldes op med en egnet spartelmassen, som skal tørre helt, før du går videre til næste trin.

Herefter skal du primerbehandle gulvet. Dette gøres ved at påføre et tyndt lag primer på overfladen, som skal tørre i mindst 3 timer, før du kan fortsætte med at påføre gulvspartlen. Primeren er vigtig, da den sikrer en bedre vedhæftning mellem gulvet og gulvspartlen.

Når primeren er tør, kan du påføre Skalflex gulvspartel på gulvet. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger nøje, da påføringen af gulvspartlen kan variere afhængigt af produktet. Generelt set bør du dog påføre spartelmassen i et jævnt lag, og sørge for at den dækker hele overfladen.

Efter påføring af gulvspartlen skal den tørre i mindst 24 timer, inden du kan gå på den eller lægge ny belægning på gulvet. Det er vigtigt at lade gulvspartlen tørre helt, inden du fortsætter med næste trin, da det sikrer en god holdbarhed og stabilitet i gulvet.

Hvad er den bedste måde at påføre gulvspartel fra Skalflex på mit gulv?

Den bedste måde at påføre gulvspartel fra Skalflex på dit gulv afhænger af flere faktorer, herunder gulvets tilstand og størrelse samt mængden af gulvspartel, du skal bruge. Generelt anbefales det at påføre gulvspartel i et jævnt lag på ca. 1-2 mm tykkelse.

Før du begynder at påføre gulvspartel, skal du sørge for at forberede gulvet grundigt. Det betyder, at du skal fjerne alt snavs og støv fra gulvet, og sørge for at eventuelle huller eller revner er fyldt ud. Du kan også med fordel behandle gulvet med en primer, før du påfører gulvspartel, da det vil forbedre vedhæftningen og sikre et bedre resultat.

Når du er klar til at påføre gulvspartel, kan du enten bruge en spartel eller en gulvspartel. En spartel er velegnet til mindre områder, mens en gulvspartel er bedre egnet til større områder. Uanset hvilket værktøj du vælger, er det vigtigt at påføre gulvspartel i et jævnt lag og undgå at påføre for meget på én gang.

Når du har påført gulvspartel, skal du lade det tørre i mindst 24 timer, før du kan gå på det eller lægge nyt gulv ovenpå. Det er også vigtigt at sikre dig, at rummet er godt ventileret, mens gulvspartlen tørrer.

Generelt er det en god idé at følge producentens anvisninger, når du påfører gulvspartel fra Skalflex eller andre producenter. På den måde sikrer du dig det bedste resultat og undgår fejl og problemer.

Hvad er forskellen på enkeltkomponent og tokomponent gulvspartel fra Skalflex?

Enkeltkomponent gulvspartel fra Skalflex er en type gulvspartel, der kun kræver vand for at blive blandet og påført. Denne type gulvspartel er ideel til mindre opgaver og mindre områder, hvor der ikke er behov for stor styrke eller holdbarhed. Enkeltkomponent gulvspartel er også nem at påføre, og kan tørre hurtigt, hvilket giver mulighed for hurtigere arbejde.

Tokomponent gulvspartel fra Skalflex består af to separate komponenter, der skal blandes sammen inden påføring. Denne type gulvspartel er ofte mere holdbar og stærkere end enkeltkomponent gulvspartel, og er derfor mere velegnet til større opgaver og områder, hvor der kræves mere styrke og holdbarhed. Tokomponent gulvspartel tager også længere tid at tørre, hvilket betyder, at der skal tages hensyn til tørretiden, når man planlægger arbejdet.

Generelt set er forskellen mellem enkeltkomponent og tokomponent gulvspartel fra Skalflex primært i deres sammensætning og egenskaber. Hvis man skal arbejde med mindre opgaver og områder, kan enkeltkomponent gulvspartel være passende, mens tokomponent gulvspartel er mere velegnet til større og mere krævende opgaver.

Er der nogen særlige sikkerhedsforanstaltninger, jeg skal tage, når jeg arbejder med gulvspartel fra Skalflex?

Ja, der er nogle særlige sikkerhedsforanstaltninger, du skal tage, når du arbejder med gulvspartel fra Skalflex. Først og fremmest er det vigtigt at bære beskyttelsesudstyr såsom handsker og beskyttelsesbriller under arbejdet. Dette sikrer, at du undgår kontakt med huden og øjnene, da gulvspartel kan være irriterende og skadeligt for både huden og øjnene.

Det er også vigtigt at arbejde i et godt ventileret område, da nogle gulvspartelprodukter kan afgive dampe, der kan være farlige at indånde. Hvis du arbejder indendørs, er det vigtigt at åbne vinduerne eller bruge en ventilator for at sikre god luftcirkulation.

Endelig er det vigtigt at følge producentens anvisninger nøje og ikke overstige den anbefalede mængde eller tørretid. Gulvspartel er kemisk baseret og kan være farligt, hvis det ikke anvendes korrekt.

Ved at tage disse særlige sikkerhedsforanstaltninger, når du arbejder med gulvspartel fra Skalflex, kan du sikre, at du arbejder sikkert og effektivt, samtidig med at du undgår potentielle farer og skader.

Hvad er den gennemsnitlige levetid for gulvspartel fra Skalflex?

Den gennemsnitlige levetid for gulvspartel fra Skalflex afhænger af flere faktorer såsom anvendelsesområde, underlag, påføringsteknik og forholdene på byggepladsen. Generelt set har Skalflex gulvspartel en holdbarhed på op til 25 år, når den er påført korrekt og anvendt til det tilsigtede formål. Det er vigtigt at bemærke, at gulvspartel ikke er en permanent løsning, og at levetiden kan variere afhængigt af de påvirkninger, som gulvet udsættes for. Det er derfor vigtigt at overveje de nødvendige foranstaltninger for at beskytte gulvet mod skader og slid, såsom at bruge egnede rengøringsmidler, undgå skarpe genstande og undgå at udsætte gulvet for tunge belastninger. Ved korrekt vedligeholdelse kan gulvspartel fra Skalflex opretholde sin kvalitet og holdbarhed i mange år.

Er alle typer af Skalflex gulvspartel egnet til alle gulvtyper?

Nej, ikke alle typer af Skalflex gulvspartel er egnet til alle gulvtyper. Det er vigtigt at vælge den rette type gulvspartel til det specifikke gulv, da forskellige typer gulv kræver forskellige egenskaber i en gulvspartel.

For eksempel er Skalflex Rapid 330 og Skalflex Rapid 340 egnet til både indendørs og udendørs brug på undergulve af beton, cement eller letbeton, mens Skalflex Gulvspartel 30 kun er egnet til indendørs brug på undergulve af beton eller cement. Derudover er der også forskel på, hvor tykt lag gulvspartel, der kan påføres på forskellige undergulve, og det er vigtigt at tage højde for dette, når man vælger den rette type gulvspartel.

Det er derfor vigtigt at læse og følge producentens anvisninger nøje, når man vælger og påfører gulvspartel, for at sikre det bedste resultat og holdbarhed af gulvet.

Kan jeg bruge Skalflex gulvspartel til at reparere skader på mit betongulv?

Ja, du kan bruge Skalflex gulvspartel til at reparere skader på dit betongulv. Skalflex gulvspartel er specielt designet til at reparere og udjævne betongulve, så det er en god løsning til at fjerne små skader og ujævnheder, før du lægger nyt gulv. Når du bruger Skalflex gulvspartel, skal du først rengøre og forberede overfladen, så den er helt tør og fri for støv og snavs. Derefter kan du blande gulvspartlen efter anvisningerne på emballagen og påføre den på skaden med en spartel eller en glattemur. Når gulvspartlen er tørret og hærdet, kan du slibe overfladen og lægge dit nye gulv. Det er vigtigt at følge anvisningerne nøje og bruge den rette mængde gulvspartel, så du opnår det bedste resultat. Husk også at lade gulvspartlen tørre helt, før du går videre med næste trin.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top