Gulvspartel.dk: Find blandt 362 Produkter | 13 Kategorier | 18 Brands | 41 Forhandlere

Bedste Skalflex Gulvspartel: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Gulvspartel.dk, det helt rigtige sted at finde Skalflex gulvspartler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Skalflex gulvspartler

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Skalflex gulvspartler | ✅ Gulvspartel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Skalflex Gulvspartel Industri     20kg 1: Skalflex Gulvspartel Industri 20kg
  • Cementbaseret gulvspartel
  • Selvnivellerende og hurtighærdende
  • Høj slidstyrke og tåler tung industri
  • Velegnet som toplag i produktions- og lagerlokaler
  • Betrædes efter 1-2 timer ved +20°C
  411,50 hos Homeshop.dk Billigste pris af 1 forhandlere
  Skalflex Gulvspartel Extra     20kg 2: Skalflex Gulvspartel Extra 20kg
  • Cementbaseret flydespartel
  • Velegnet til støbte gulve
  • Hurtigudtørrende og hurtighærdende
  • Kan bruges som under- eller færdiggulv
  • Slagfast og holdbar overflade
  359,50 hos Homeshop.dk Billigste pris af 1 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Skalflex gulvspartler

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Skalflex gulvspartler som du kan finde lige nu.

  1: Skalflex Gulvspartel Industri 20kg

  Skalflex Gulvspartel Industri 20kg

  Priser og varianter

  • Cementbaseret gulvspartel
  • Selvnivellerende og hurtighærdende
  • Høj slidstyrke og tåler tung industri
  • Velegnet som toplag i produktions- og lagerlokaler
  • Betrædes efter 1-2 timer ved +20°C

  Hvorfor vælge Skalflex Gulvspartel Industri 20kg?

  Skalflex Gulvspartel Industri 20kg er en cementbaseret gulvspartel, der er specielt designet til at oprette og reparere indendørs betongulve. Denne gulvspartel er selvnivellerende og hurtighærdende med en lagtykkelse på 5-10 mm. Den har en høj slidstyrke og en slidstærk overflade, der tåler tung industri.

  Skalflex Gulvspartel Industri har en volumenstabil og pumpbar konsistens, og den hæfter på rengjorte betonunderlag. Den kan også bruges som færdig gulvoverflade uden yderligere støvbinding. Denne gulvspartel er velegnet som toplag i industrien, produktions- og lagerlokaler, hvor der stilles store krav til planhed og slidstyrke.

  Skalflex Gulvspartel Industri er kun til indendørs brug og skal på vedvarende vandbelastede områder være påført en MK-godkendt vandtætningsmembran. Før påføring af gulvspartlen skal underlaget være velegnet, fast og rengjort for løstsiddende partikler, cementslam, støv eller anden forurening, som kan forhindre tilstrækkelig vedhæftning til underlaget.

  For at opnå det bedste resultat skal det rengjorte underlag grundes med Skalflex Gulvprimer fortyndet med vand i forholdet 1:3. Gulvprimeren påføres i et tyndt, jævnt og dækkende lag, der ikke må danne primersøer. Gulvvarmen skal være slukket, og gulvet skal være afkølet i arbejdsperioden og minimum 14 dage efter påføring.

  Hvis der er behov for større lagtykkelse, skal underlaget forfyldes/oprettes med Skalflex Gulvspartel Extra, og der skal primes mellem lagene med Skalflex Gulvprimer opblandet med vand 1:3.

  For at opblande Skalflex Gulvspartel Industri skal du bruge ca. 4,0 liter rent, koldt vand pr. 20 kg tørpulver. Det anbefales, at ¾ af vandmængden først hældes i balje/blandekar. Derefter tilsættes tørpulveret, og der blandes grundigt, mens den resterende vandmængde gradvis tilsættes. Der skal blandes med en hurtiggående blander, indtil konsistensen er homogen og letflydende. Ved større arbejder kan der med fordel anvendes en blandingspumpe.

  Skalflex Gulvspartel Industri skal hældes eller pumpes ud på gulvfladen og udlægges i én arbejdsgang i en lagtykkelse på 5-10 mm. Gulvspartlen skal fordeles inden max. 10-15 minutter med afstandsspartel, svuppestang, stålbræt, pigrulle eller lignende til fuldstændig planhed. Ved udlægning af flere lag gulvspartel skal der altid primes mellem lagene. Anvend Skalflex Gulvprimer opblandet med vand i forholdet 1:3 (primer/vand).

  Under normale forhold ved +20°C kan Skalflex Gulvspartel betrædes efter 1-2 timer og klare tung trafik efter 1-3 døgn. Fuldt hærdet efter 28 døgn.

  Skalflex Gulvspartel Industri må ikke anvendes udendørs og tåler ikke frost under udstøbning og i hærdeperioden. Nystøbt gulvspartel skal beskyttes mod for hurtig udtørring. Nedkølede omgivelser og nedkølede produkter vil nedsætte flydeevnen og hærdningsegenskaber.

  Skalflex Gulvspartel Industri er en pålidelig og slidstærk

  Skalflex Gulvspartel Industri 20kg Gulvspartel med høj styrke til opretning og reparation af indendørs betongulve Cementbaseret Selvnivellerende Hurtighærdende 5-10 mm lagtykkelse Slidstærk overflade, der tåler tung industri Hæfter på rengjort

  2: Skalflex Gulvspartel Extra 20kg

  Skalflex Gulvspartel Extra 20kg

  Priser og varianter

  • Cementbaseret flydespartel
  • Velegnet til støbte gulve
  • Hurtigudtørrende og hurtighærdende
  • Kan bruges som under- eller færdiggulv
  • Slagfast og holdbar overflade

  Hvorfor vælge Skalflex Gulvspartel Extra 20kg?

  Skalflex Gulvspartel Extra 20kg er en cementbaseret flydespartel, der er specielt designet til at oprette og reparere støbte gulve indendørs. Denne gulvspartel er forstærket, hurtigudtørrende og hurtighærdende, hvilket gør den ideel til hurtige renoveringsprojekter.

  Efter påføring af Skalflex Gulvforsegler eller egnet gulvmaling, har Skalflex Gulvspartel Extra en hård, slagfast overflade, der kan stå som en færdig gulvoverflade. Den kan også bruges som undergulv, der er velegnet til gulvbelægning som tæpper, vinyl, linoleum, trægulve og fliser. Den kan ligeledes anvendes som færdig gulvoverflade i kontorer, institutioner, lagerlokaler og andre lettere belastede erhvervslokaler.

  Skalflex Gulvspartel Extra hæfter på alle faste, rengjorte mineralske underlag indendørs, og den er velegnet til gulve med nedstøbt gulvvarme. Hvis den bruges på vedvarende vandbelastede områder, skal den påføres en MK/ETAG 022-godkendt vandtætningsmembran.

  For at sikre optimal vedhæftning skal underlaget være velegnet, fast og rengjort for løstsiddende partikler, cementslam, støv eller anden forurening, der kan forhindre tilstrækkelig vedhæftning til underlaget. Gulvvarmen skal slukkes, og gulvet skal være afkølet i arbejdsperioden og mindst 14 dage efter udlægning. Det rengjorte underlag grundes 1 til 2 gange med Skalflex Gulvprimer fortyndet med vand i forholdet 1:3 (primer/vand).

  Skalflex Gulvspartel Extra opblandes med 3,7-3,9 liter rent, koldt vand pr. 20 kg tørpulver. Tilsæt først ¾ af vandmængden i balje/blandekar. Derefter tilsættes tørpulveret, og der blandes grundigt, mens den resterende vandmængde gradvis tilsættes. Der blandes, til der opnås en homogen og letflydende konsistens. Ved større arbejder kan der med fordel anvendes en blandingspumpe.

  Gulvspartlen udlægges på den fugtige grunder i én arbejdsgang. Der fordeles og afrettes med afstandsspartel, stålbræt eller lign. i en lagtykkelse på 2-50 mm. Små luftbobler kan fjernes med pigrulle. Ved udlægning af flere lag gulvspartel skal der altid mellemprimes. Anvend Skalflex Gulvprimer opblandet med vand i forholdet 1:3 (primer/vand).

  Det skal bemærkes, at lavere temperaturer vil forlænge, og højere temperaturer vil afkorte åbnings- og hærdetiden. Skalflex Gulvspartel Extra tåler ikke frost under afbinding eller hærdning. Det er ikke velegnet som færdig gulvoverflade i lokaler med fødevarehåndtering, og for stor vandtilsætning vil svække styrken på overfladen. Produktet kan ikke tilsættes additiver.

  Samlet set er Skalflex Gulvspartel Extra 20kg en pålidelig og holdbar løsning til at oprette og reparere støbte gulve indendørs. Med dens hurtige tørring og hærdningstid er den ideel til hurtige renoveringsprojekter, og dens slagfaste overflade sikrer, at den kan bruges som en færdig gulvoverflade eller som undergulv.

  Skalflex Gulvspartel Extra 20kg Forstærket flydespartel til opretning af støbte gulve Cementbaseret Selvnivellerende Hurtighærdende Hurtigudtørrende 2-50 mm lagtykkelse Slagfast overflade Som færdig gulvoverflade eller som undergulv Til inde

  Andre mærker af gulvspartler

  På vores liste her har vi samlet de Skalflex bedste gulvspartler på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige gulvspartel til dine behov:

  5 gode grunde til at købe Skalflex gulvspartel på nettet

  Har du et gulv i hjemmet, der godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så kan det være, at du skal købe Skalflex gulvspartel på nettet. Der er mange gode grunde til, at dette er et klogt valg, når man skal have nyt gulv. I denne artikel vil du blive præsenteret for 5 gode grunde til at vælge at købe Skalflex gulvspartel på nettet, når du skal have nyt gulv.

  1) God til at jævne ujævnt gulv

  Hvis du har et ujævnt gulv, så kan det være rigtig irriterende. Det er en af de ting, man ikke kan ignorere, når man først har lagt mærke til det. Det kan være, det er noget, som har irriteret dig i mange år, og som du endelig vil gøre noget vil. Dette kan du med fordel gøre med Skalflex gulvspartel.

  Dette er noget pulver, som man blander sammen med vand og hælder ud på et afklædt gulv, der først har fået en tur med grunder. Du skal naturligvis også vente, til grunderen er tør, før du hælder blandingen på. Skalflex gulvspartel bruges nemlig blandt andet til at gøre ujævne gulve lige, og det er noget, du også kan benytte dig af.

  Når massen er hældt ud på jorden, så fordeler du massen med f.eks. et stålbræt, en amerikaner eller noget andet værktøj, der kan bruges til formålet.

  2) Du får et solidt gulv

  Hvis du gerne vil have et gulv, der kan holde til lidt af hvert, så kan du med fordel vælge at købe Skalflex gulvspartel på nettet. Når du bruger dette produkt, så får du nemlig et utroligt slidstærkt gulv, som man med fordel kan lægge et andet gulv oven på. Det er nemlig sådan med Skalflex gulvspartel, at det er en slags grunder, man putter på gulvet for at give sig selv et bedre underlag. Man kan selv fordele Skalflex gulvspartel på gulvet med forskellige redskaber.

  Du kan bare vælge det redskab, som du bedst kan lide. Det er ikke særlig svært at fordele massen, selvom det umiddelbart kan virke sådan. Det kan godt være, at det kræver lidt øvelse, men du skal helt sikkert nok få det til at fungere, så du ender med et flot resultat. Det er faktisk også meget sjovt at gøre, så måske det ligefrem er noget, du kan se frem til.

  3) Få huset til at fremstå yngre

  Gulvet er en stor del af et hjem, fordi det optager så stor en overflade. Det er altså derfor klart, at man kan ændre et hjem rigtigt meget, hvis bare man ændrer på gulvet. Man kan faktisk godt gå så vidt at sige, at man tager 10 år fra huset, hvis man vælger at få nye gulve.

  Det kan være, at du er flyttet ind i et hus og aldrig har gjort noget ved gulvene. Det er også fint nok, for sådan er der jo mange, der vælger at gøre. Men har du nogensinde tænkt over, om du lever med dit drømmegulv? Det kan være, der er noget gulv, du virkelig gerne vil have, men som du bare næsten ikke har tænkt på. Du kan jo lige prøve at overveje, om det kunne være noget med et nyt gulv.

  4) Du kan gøre det selv

  En anden god grund til at vælge at Skalflex gulvspartel på nettet er, at du helt sikkert selv kan finde ud af at påføre det. Det kan som sagt godt kræve lidt øvelse, men det kan også være meget sjovt. Du kan nemt finde en guide på YouTube, som du kan følge, hvis du er meget i tvivl, når du skal i gang.

  Det handler dog bare om, at du først sørger for at grunde, bagefter blander massen og så påfører det i et lige lag. Når du laver dit gulv på denne måde, så er det vigtigt, at du sørger for at gøre det hele på én arbejdsdag. Det er klart det, der giver det bedste resultat. Det kan altså godt være, at det er noget, du skal bruge din fridag på. Til gengæld kommer du til at have fantastisk gulv efterfølgende!

  5) Få huset til at stige i værdi

  Det er klart, at man får sit hus til at stige i værdi, når man gør noget, der gør det mere værdifuldt, som f.eks. at lægge nye gulve i huset. Hvis du tænker, at du en dag skal sælge dit hus videre, så kan du altså få den til at stige i pris ved at lægge nye gulve. Det kan faktisk også være en god idé, selvom du ikke skal være fra huset.

  Når du lægger nyt gulv, så forlænger du nemlig dit hus’ levetid, og det er jo noget, der kommer dig og din familie til gode. Som du kan se, er der altså mange gode grunde til at købe Skalflex gulvspartel på nettet, når man skal have nyt gulv.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top